Som vikar bliver du måske glad for en bestemt arbejdsplads

08 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har aktivt besluttet dig for, at du gerne vil være vikar, og du har en branche, som du hovedsageligt begår dig i, men der er da også overlap til andre steder, som du kan begå dig i, for det handler immervæk også om at tjene penge.

Men du kan godt lide den lidt “løsere” tilværelse også, for du synes tit, at du har været fastlåst på nogle arbejdspladser, hvor der ikke var meget forandring eller udvikling, og så kunne du godt se, at du ville ende med at ruste fast.

Det ville medføre en tilværelse, hvor der formentlig ville gå en masse år, og selvom du var økonomisk sikret med en fast løn, så kunne det bare ikke veje op med, hvor meget tid du ville ende med et dedikere til dette sted – og måske komme til at fortryde.

vikar

Fra vikar til at være fastansat

Derfor ved du, at du gerne vil være vikar, for det kan give en større frihed med at prøve dig frem forskellige steder, blive udfordret og komme lidt mere rundt i landet.

Pludselig finder du så også ud af, at det her jo også betyder, at siden du kommer i kontakt med forskellige arbejdspladser, så opdager du også, at der er meget forskel på dem.

Så i en periode som vikar et sted opdager du, at du faktisk trives dette sted; du føler dig udfordret, der er gode kollegaer, chefen har tillid til dig, og for første gang i lang tid glæder du dig hver morgen til at komme på arbejde!

Derfor kommer man ud af den negative tankegang om arbejdspladser, så man kan godt se fordelen i at være fastansat.

Man kan så prøve at se, om man kan få en fod indenfor dette sted, og ellers ved man, at man måske kan være heldig at finde et lige så godt sted en anden gang.

More articles