Tag en online angst test, og find ud af om du har angst

15 September 2019 Astrid Pedersen
Tag en online angst test, og find ud af om du har angst

Angst er blandt de mest udbredte psykiske lidelser i befolkningen. Mange tusind mennesker døjer hver dag med angst symptomer og panik agtige anfald – og for nogle bliver lidelsen hurtigt så invaliderende, at de ikke kan gennemføre selv de mest dagligdags gøremål. Der findes angst ramte mennesker, for hvem lidelsen har udviklet sig i en sådan grad, at de dårligt nok kan gå uden for en dør af ren og skær angst. Men hvordan ved man, om man har angst, eller om eens symptomer skyldes noget andet – for eksempel arbejds relateret stress?

Tag en angst test, og find ud af om du lider af angst

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du lider af angst, eller om det, du oplever, er en forbigående stress reaktion, kan du komme tættere på svaret ved at tage en angst test.

En angst test består af en række spørgsmål, som du skal besvare, og som kan give et fingerpeg om hvorvidt din sindstilstand og dine fysiske symptomer skyldes en angst lidelse. Samtidig vil du, når du gennemfører en angst test, blive mere opmærksom på din krops signaler – måske udviser du symptomer, som du ikke har tænkt over før, men som kan have signifikans i forhold til en angst diagnose.

Når du har gennemført en angst test, vil du have en idé om din egen tilstand – og du vil måske have lettere ved at sætte ord på dine oplevelser og symptomer. På baggrund heraf kan du eventuelt kontakte en specialist i angst lidelser, og få det optimale ud af en eventuel terapeutisk behandling. En angst behandling kan hjælpe dig til at få det bedre med dig selv, og dermed ikke lade din angst lidelse styre dit liv.

Du kan læse mere om angst og behandling af angst, og tage en online angst test, på angstekspert.dk

More articles