Tag på flere oplevelser på samme tid!

06 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange er der måske kun råd til en enkelt oplevelse, men så kan man være heldig, at der er deloplevelser involveret i den store oplevelse.

Der er jo ikke nogle, der har ret til at sige til dig, hvad der er en oplevelse eller ej, så længe du føler, at det vart en oplevelse.

Der skal sådan set ikke så meget til, før man kan kalde noget for en oplevelse; men måske har en anden person oplevet det samme og ser det ikke som den store oplevelse længere – men derfor er det jo stadig en oplevelse!

Men som du måske har læst andre steder, så behøver oplevelser heller ikke at koste alverden – nogle gange kan de endda være gratis!

image

Er man derfor smart og vil gøre noget stort ud af det, så kan man faktisk nå gennem flere oplevelser samme dag eller samme periode, også selvom de ikke foregår samme sted.

Få flere oplevelser ud af den samme tid

Hvis projektet nu for eksempel er “oplevelser i Århus“, så er der jo et vidt begreb, som man kan lægge ud med, at man får en fælles morgenmad et sted i byen, og senere tager man så hen til et oplevelsescenter eller nogen andet, der lægger op til specifikke eller blandede oplevelser.

Bagefter kan man så (igen) tage ud at spise, man kan gå en lang tur, eller man kan tage i byen.
Nogle af de bedste oplevelser er som regel dem, som man ikke har planlagt; og hvis man så slår flere sammen, så ender man jo med virkelig at få mange oplevelser ud af den samme omgang.

Og når man så ser på udgifterne, så er de lave stået i mål med, hvad man nåede at opleve, netop fordi der er så mange ting, som der kan kategoriseres som en oplevelse.

More articles