Tør du overlade din Audi Q3 til andre

11 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Tør du overlade din Audi Q3 til andre

Der er lavet hele vittigheder og vittighedstegninger om, at specielt mænd er meget ømme omkring deres biler i sådan en grad, at det næsten overstiger deres kærlighed til konen og børnene – og det er ingen undtagelse med en skøn Audi Q3.

De kredser, hygger og pynter på bilen i en sådan grad, at man kunne tro, de ville ende med at fjerne lakken på bilen, så tit de vasker den af i hånden, selvom den ikke trænger til det.

Så kommer ens nabo forbi og spørger, om man lige må låne bilen til en kort køretur, da vedkommendes egen bil er mindre i stykker.

Som ejer af en Audi Q3 mærker man nærmest blodet fryse til is, blodet forlade hovedet, koldsveden melde sig og ikke mindst hjertet hoppe op i halsen på ens, mens selvsamme hjerte springer et slag over og næsten går i stå.

Så kan man pludselig komme på mange undskyldninger for, hvorfor det ikke kan lade sig gøre, og man ender måske endda med at tage en proforma-køretur bare for at bilde naboen ind, at man altså selv skulle ud at køre og dermed bruge ens Audi Q3 selv.

Ens teenager dukker så også op helt splejset og stadigvæk med bumser i kraniet og spørger, om man må låne bilen, for man har lige fået kørekort.

Du ved godt, at for mange nye billister er den første køretur i ens forældres bil, så du laver mange krumspring for at forklare ungen, at det altså bedst kan svare sig at tage mors bil.

Vi kan sagtens sætte os ind i denne nidkærhed omkring især en Audi Q3, men husk også på karma.

En dag står du måske selv akut og skal bruge en bil, og så kan/gider andre ikke hjælpe dig, og selv hvis de hjælper dig, så får du dårlig samvittighed over, at du ikke gjorde det samme i sin tid.

Man skal hjælpe hinanden.

Flere Nyheder