Træterrasser – et kæmpe aktiv for din ejendom

04 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens sommerferie tilbringes hjemme? Så kan du med fordel berige din have med en træterrasse, som kan udgøre rammen for samvær omkring leg, hygge, solbadning og fælles måltider. Og til det formål bør du lade en træterrasse specialist komme på banen.

Hvor finder jeg en specialist i træterrasser?

Det er særdeles fornuftigt at overlade design og konstruktion af din nye træterrasse til en erfaren tømrer – og gerne en med særlig ekspertise inden for opførelse af træterrasser. På den måde sikrer du det optimale resultat i form af en smuk og funktionel træterrasse som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Vælger du at lade Andreas la Cour fra Kun Terrasser opføre din træterrasse kan du tillige være helt sikker på at den nye træterrasse føjer ekstra værdi til din bolig og dermed vil være et ubetinget aktiv i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Og så kan du faktisk betragte din nye træterrasse som en investering i din bolig.

Kan Andreas la Cour bygge en sort terrasse?

Måske tror du at træterrasser udelukkende findes i naturlige variationer over temaet træfarve. Dette er da også en populær model. Men du kan sagtens få en flot sort bejdset træterrasse hvis det er det du ønsker dig, en sort terrasse kan udgøre den perfekte kontrast til dit hvidkalkede eller malede hus.

Med en sort træterrasse vil dækket altid føles lunt idet solens stråler vil suges ned i det mørke træ og sørge for at det bliver hurtigt varmt. Det betyder at regnvand hurtigere vil fordampe fra træværkets overflade så du ikke behøver at bekymre dig om våde fødder. Og Andreas la Cour vælger selvfølgelig udelukkende de mest vejr bestandige materialer hvilket sikrer at træværket bevarer den flotte sorte farve år efter år.

Se flotte eksempler på kun-terrasser.dk.

More articles