Udvælg også singlerejser efter, hvor du vil hen

22 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Singlerejser kan ofte komme til at minde om noget, hvor man gerne vil tage på ferie efter, hvor der er en mulig mage at finde sammen med, om det så bare er for natten, eller man leder efter den eneste ene.

Der er jo meget fokus på, at folk skal finde sammen, selvom det også er blevet moderne ikke at skulle tonse efter den gammeldags opfattelse af, at man partout skal have sig en fast partner – eller kun en – resten af livet. Det vender vi tilbage til.

Dog er det oftest de mest desperate mennesker, man hører om, og de er næsten som på jagt, når de skal finde ud af, hvor de vil tage på singlerejser hen, hvor de måske mest kigger efter, om der er en potentiel partner, der tager på en given rejse, end hvor man gerne vil hen.

For en singlerejse kan jo også blive en hyggelig ferie for en selv!

Tag dog derhen, hvor du gerne vil være!

Et sted som events4singler.dk arrangerer jo mange forskellige rejser for singler, og så kan det lyde som om, at man udelukkende tager på de ferier med dem, fordi man gerne vil score.

Man leder på nettet og de sociale medier efter at fine ud af, om der er nogle, man gerne vil på ferie med, om det er fordi, man er tiltrukket af udseende eller personligheden, på den givne rejse.

Men sådan en tur kan jo også blive en oplevelse for en, fordi man netop tager på turen, fordi man gerne vil hen til destinationen, end fordi man er forhippet på at finde en at være sammen med.

Det er her, vi vender tilbage til det med, at man måske ikke behøver en fast partner. 
Dog kan man godt lide feriekonceptet om, at man tager på ferie, hvor alle de andre har samme udgangspunkt, så der er større mulighed for at finde sammen med en – eller mange – mens man er på ferie, end hvis man vælger en anden type rejse og arrangør.

Flere Nyheder