Vælg boxershorts, der er gode for dit skridt

10 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Vælg boxershorts, der er gode for dit skridt

Selvom vi jo sjældent render rundt og viser vores boxershorts frem til omverden, da vi ellers har bukser og andet på, så betyder det ikke, at man ikke behøver gøre noget ud af at vælge det rette sæt boxershorts.

Det kan man både gøre for ens partners skyld eller den, man lige skal være sammen med den dag, hvor man viser, at man har tænkt hele pakken af sig selv igennem, når man præsenterer, hvad der er bag bukserne – men foran skridtet.

Derfor er der ingen skam i, at man har gjort sig et godt valg med nogle boxershorts, hvor man skal købe nogle af god kvalitet end at få sig nogle, som man ikke ved, hvad der lavet af.

Tænk sig, hvis der er skadelige kemikalier i fremstillingen af de boxershorts, og så har du dem på så tæt på dit forplantningsorgan?

Bare beskrivelsen må få dig til at overveje, hvis du har på omkring dit underliv lige nu.

Men nogle andre ting, man skal overveje ved valg af boxershorts, er også motivet. 
Her er vores tip, at det helst skal være mindre farveligt end spraglet.

Hellere minimalt i udstrålingen med motivet end at man viser noget frem, som kan se forkert ud i den andens øjne.

Måske er du vil fan af Disney-universet, men farverige motiver med figurer fra den verden på boxershorts hiver måske ikke dine chancer op i form af en scoring.

Derudover er det også virkelig nødvendigt, at du skifter boxershorts hver dag, og de boxershorts skal vaskes hver dag, så de er rene og pæne at have på hver dag.

Når de begynder at være slidte, så er det med at smide dem ud, men allerede før da må du vel have købt nogle nye, for man skal helst gerne udskifte dem med jævne mellemrum.

I den forbindelse kan du købe nogle her: https://www.love-lingeri.dk/maend/boxershorts 

Flere Nyheder