Vælg de rette blomster til enhver lejlighed

19 august 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Alt afhængig af hvilken begivenhed du skal til, så er der forskellige blomster, som passer til de forskellige begivenheder. Skal du på date, vil du sikkert tage en sød buket med eller måske en flot rød rose. Skal du give svigermor blomster, vælger man nok en anden buket osv. Her i indlægget kommer vi ind på hvilke blomster vi vil anbefale til forskellige begivenheder.

Konfirmation

Til en konfirmation er der tradition for, at man typisk tager en rose med til konfirmanden. En rose symboliserer kærlighed, og derved symboliserer man kærlighed til konfirmanden ved at give dem en smuk rose. Er konfirmanden en dreng kan man passende købe en blå rose, hvor til en pige kan man vælge en rød.

Studentergildet

Skal du til studentergilde, så er det også en rose der anbefales. Her er forskellen dog, at hvis huen er rød, så køber man en rød rose, hvis huen er blå, så køber man en blå. Det er meget vigtigt, at rosen matcher farven på huen, da nogen studenter går meget op i det.

Begravelse

Står du og skal til begravelse, så kan du igennem en buket give den afdøde en god rejse til det afsides. Der er mange muligheder, når det kommer til begravelsesblomster, det kan være den normale buket man kender andre steder fra, det kan være en bårebuket som er lavet til at ligge ned, eller det kan være en krans, som også er lavet til at ligge ned. Vi anbefaler, at man køber en krans eller en bårebuket.

Se forskellige begravelsesblomster her: https://www.victoria-blomster.dk/index.php?route=product/category&path=1_103

Bryllup

Skal du til bryllup, så kan en buket blomster være en god ekstra gave til brudeparret. Her er det dog vigtigt, at du ikke køber en hvid buket, som kan forveksles med brudebuketten. Generelt skal du bare undgå alt hvidt, af ren respekt for bruden.

Flere Nyheder