Vælg din nye tandlæge med omhu

01 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du netop flyttet til et nyt område langt fra din tidligere bopæl vil du automatisk få tildelt en ny læge gennem den offentlige sygesikring. Dette gør sig dog ikke gældende for tandlægen. Og derfor bør du hurtigst muligt finde dig en tandlæge nær din nye hjemstavn.

Hvorfor skal jeg finde en ny tandlæge?

Måske tænker du at der ikke er nogen grund til at gå på jagt efter en ny tandlæge lige her og nu. Dine tænder fejler jo ikke noget. Måske har du ikke været til tandlæge i årevis og alligevel klaret dig fint.

Men her skal du tænke på at der kan opstå situationer hvor du har akut behov for tandlæge hjælp. Og så er det smart at have en tandlæge inden for rækkevidde som man kender og stoler på.

Forebyg tand sygdomme med regelmæssige besøg hos tandlægen

Der ud over er det sikkert alligevel på tide at du kommer af sted til tandlægen. Selv om du måske ikke endnu har oplevet tandpine eller blødninger fra gummerne er det ikke ensbetydende med at der ikke gemmer sig ansatser til lidelser i tænder eller tandkød på steder hvor du ikke kan se dem.

Karies – huller i tænderne – forårsages af syreskader – og disse kan meget vel være gemt væk mellem dine tænder eller under tandkødets rand. Din tandlæge vil være i stand til at fange dem i tide, og forebygge videre udvikling heraf.

Find den bedste tandlæge i Gistrup, Storvolde og Klarup

Hvis dit nye hjem har sin beliggenhed i det nordjyske kan du med fordel vælge Tandlægerne i Klarup som din nye tandlægeklinik.

Hos Tandlægerne i Klarup vil du altid få den grundigste undersøgelse og forebyggende behandling i form af rensning af tænder og tandkød i forbindelse med dit første besøg i klinikken. Book tid via tandlaegerne-klarup.dk

Flere Nyheder