Få hjælp til at få de besværlige træstubbe væk fra haven

06 April 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du fået fældet et træ i haven, står du måske nu tilbage med en træstub, der bare er irriterende og ikke særlig pæn at se på. I det tilfælde vil du sikkert gerne have den fjernet, men har højst sandsynligt også fundet ud af, at det vil være overordentligt besværligt og tidskrævende for dig, hvis du skal gøre det selv. Derfor kan det selvfølgelig være en god ide, at du hyrer nogle professionelle til at hjælpe dig. De har de rette maskiner til at fjerne træstubben med. Det kommer derfor ikke til at tage dem særlig lang tid. 

Leder du efter nogle, der kan stå for stubfræsning Lyngby, kan du for eksempel se nærmere på Træpleje Danmark. De beskæftiger sig med stort set alt i forbindelse med træer. Det er både at beskære dem, topkappe og fælde og stubfræse. Har du brug for hjælp til dine træer, er de derfor de helt rette for dig at henvende sig til. Læs mere her

træpleje

Vær forsigtig med at kaste dig ud i projekter med træer selv

Træer er store og tunge, og du skal derfor være varsom med at kaste dig ud i projekter med træer på egen hånd. Du bør i hvert fald ikke gøre det, hvis du ikke har helt styr på, hvordan du kan gøre det forsvarligt. Det vil være de færreste, der har det. Derfor er det også en rigtig god ide, at du sørger for at få professionelle til at hjælpe dig, når du for eksempel skal have beskåret eller fældet et træ. 

Måske ville du aldrig kaste dig ud i at fælde et træ på egen hånd, men har overvejet, om du skal beskære det selv. Det er jo ikke lige så stort og tungt. Men træets grene er jo også tunge, og det kan kræve noget bestemt udstyr for, at du kan beskære træet på den rigtige og mest forsvarlige måde. 

More articles