Få hjælp til dine trægulve hos dit lokale gulvfirma

19 november 2020 Astrid Pedersen

Er dit gamle trægulv nået dertil hvor det ikke længere bliver pænt ved almindelig gulvvask – eller har det fået dybe skader, for eksempel som følge af indtrængende fugt? Så er det på tide at kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Kan jeg selv slibe eller høvle mine gulve?

Uanset om dine gulve er så beskadigede at en gulvafhøvling er nødvendig, eller om de blot skal have fjernet overfladiske tegn på slitage ved en skånsom gulvafslibning, bør du overlade opgaven til en professionel gulvmand. På den måde er du nemlig sikker på at resultatet bliver både smukt og langtids holdbart.

Du minimerer risikoen for at der opstår skader på gulvet. Samtidig kan du være sikker på at gulvet med hjælp fra en dygtig gulvmand får den mest ensartede overflade. En rutineret gulvmand vil nemlig kunne manøvrere det tunge maskineri ud i krogene og helt ind langs med panelerne med langt større præcision og sikkerhed end hvad du selv vil kunne præstere.

Du får, med andre ord, et smukt og gennemarbejdet resultat med lang holdbarhed når du overlader opgaven med afslibning eller afhøvling af gulve til en faglært håndværker. Samtidig kan du være sikker på at en gulvmand med mange års erfaring og tilsvarende ekspertise ikke fjerner mere af gulvets overflade end hvad der er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat. Dette betyder at dit gulv efter al sandsynlighed vil kunne holde til flere afhøvlinger eller afslibninger, skulle dette vise sig nødvendigt en gang i fremtiden.

Med den rette efterbehandling og opfølgende pleje og vedligeholdelse burde dette dog ikke være nødvendigt i mange år. Og din gulvmand hjælper dig selvfølgelig med valg af efterbehandling, lige som han gerne vejleder omkring din fremtidige pleje af det nybehandlede gulv.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvservice hos gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder