Hvorfor købe en have trampolin?

11 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

En have trampolin er lig med timevis af udendørs sjov, motion og underholdning for børn i alle aldre og størrelser. Når du vælger at investere i en have trampolin, investerer du samtidig i dine børns sundhed. Ungerne har nu engang bedst af at tilbringe de lyse sommerdage under åben himmel, så de kan få frisk luft og masser af solskin.

Samtidig vil en have trampolin give den nødvendige motivation for bevægelse og fysisk aktivitet. Hop på trampolin udfordrer både bevæge apparatet, balance evnen og musklernes styrke. Og barnets lærings egenskaber styrkes, idet det både er sjovt og spændende at dygtiggøre sig inden for de forskellige tricks og teknikker. Du kan, med andre ord, hjælpe dit barns motoriske og kognitive udvikling godt på vej ved at lade dem lege på en solid have trampolin.

Hvordan vælger jeg en god have trampolin?

Har du besluttet dig for at installere en trampolin i din have, kan du med fordel købe den online. Du skal dog se dig godt for. Det er altid en fordel at vælge en dansk forhandler, som er autoriseret til at sælge trampoliner fra godkendte producenter. På den måde er du sikker på at ende med en trampolin, som opfylder alle krav omkring sikkerhed og holdbarhed.

Dernæst bør du undersøge, om der i din grundejer forening er tilladelse til at opføre have trampolin. Det er ærgerligt at have bestilt og modtaget en trampolin, blot for at finde ud af at det ikke er tilladt at stille den op. Så står du der med skuffede unger og en trampolin, som skal returneres til forhandleren.

Sidst, men ikke mindst, skal du beslutte, om du ønsker dig en trampolin til nedgravning, eller om du helst vil have en frit stående model. Der er forskellige fordele ved begge typer trampolin – klik ind på trampolinguiden.dk og bliv klogere.

More articles