Lav et kunstværk med en Flos snoopy lampe

27 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ofte snakker man jo om, at det er virkelig et kunstnerisk svendestykke, når man ser en flot designet lampe, hvor der tydeligvis ikke er noget, der lavet tilfældigt på den.

Sådan en lampe kan bestemt være en flos lampe snoopy-typen, der passer ind i mange hjemme, boliger og kontorer for den sags skyld.

Men hvorfor ikke gå helt grassat med den her lampe, om du så er kunstner eller ej og se, hvordan du kan udnytte dens udfoldelsesmuligheder på tværs af den konservative opfattelse, man måske har af, at en lampe udelukkende skal bruges til at lyse op med?

Selvfølgelig er det jo det, der er brugsmålet med sådan en Flos Snoopy-lampe, men når det nu er dig, der hat købt den, så må du jo sådan set bruge den til det, som du har lyst til, så længe du ikke bryder loven.

Og dette kunne da netop være ved at om danne den eller flere af sammen slags, samt andre remedier, lamper, maling og videre til et kunstværk, der er afstedkommet af, at du faldt over designet på den her lampe-type.

Du kan jo købe nogle flere, så du både har nogle til funktion og praksis til at lyse op, og så har du andre af samme type, som du kan lege med i dit kunstneriske atelier, eller hvor du nu plejer at udfolde dig kreativt.

Måske vil din kreation skabe inspiration hos andre, der selv investerer i Flos snoopy-lampen til bruge derhjemme eller ligeledes til at være kreativ med.

Når lampen først er kommet i din ejendom, så er det helt op til dig at bestemme, hvad du vil bruge den til, men du skal dog være opmærksom på, at hvis du bruge den i forbindelse med et kunstværk, så er det ikke sikkert, at den vil fungere som almindelig lampe bagefter.

More articles